Zoek
Sluit dit zoekvak.

Asperges op de Velden

Sector 55 aanwezig bij alweer de 7e Editie van Asperges op de Velden. Een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden.

Asperges op de Velden

Gezelligheid en samen zijn als ondernemers, daar gaat het bij de Sector om. Met elkaar sparren wanneer nodig en wanneer het niet nodig is. Dan zijn we er voor elkaar, als ondernemers en als mens.  

Van 18 mei t/m 4 juni 2023 vindt al weer de zevende editie plaats van Asperges op de Velden, deze keer in Veldhoven . Een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Bijna drie weken lang verrijst weer een stijlvol pop-up restaurant middenin de aspergevelden in het buitengebied van Veldhoven. Elke dag bereiden de chefs culinaire hoogstandjes met de vers gestoken asperges in combinatie met diverse Brabantse streekproducten. Een genot om daar bij aanwezig te zijn. 

Sector 55 is een laagdrempelige netwerkclub met zo’n 10 bijeenkomsten per jaar. Voor elke bijeenkomst gelden twee doelen: Het moet leerzaam zijn en het moet gezellig zijn. 

Recente berichten

Komende bijeenkomsten