Zoek
Sluit dit zoekvak.

kempische ondernemers

Over ons

SECTOR 55

Netwerkclub

Sector 55 is een laagdrempelige netwerkclub met zo’n 10 bijeenkomsten per jaar. Voor elke bijeenkomst gelden twee doelen: Het moet leerzaam zijn en het moet gezellig zijn. 

Leren van elkaar, samen kennis opdoen en samenwerken waar mogelijk.

een stukje geschiedenis

het ontstaan
van sector 55

Als tegenhanger van reeds bestaande ondernemersverenigingen heb ik in 2002 het initiatief genomen om S55 op te richten.

Mijn ervaring bij bestaande ondernemersverenigingen was dat het vooral bestond uit personen die al lang lid waren, kostuum/stropdas aan, heel formele ambiance.

Als nieuw jong lid werd je niet makkelijk opgenomen omdat er, naar mij inziens, voornamelijk groepen personen waren die zich enigszins elitair/laagdunkend gedroegen t.o.v. van nieuwe, jonge ondernemers. Nogmaals dat was mijn beeld destijds, ik was ook nog maar een broekie en misschien nog niet opgewassen tegen gesettelde en geslaagde ondernemers.

Vanuit mijn perceptie destijds wou ik een ondernemersvereniging oprichten waar iedereen zichzelf zou kunnen zijn. Lekker informeel, of je nu 150 werknemers had of 3.. we are all the same.

Vanuit formaliteit, gezelligheid wou ik bereiken dat er een ambiance zou ontstaan waarin men zich kwetsbaar en open durft/wil stellen. Indien men zich kwetsbaar/open opstelt dan, is mijn mening, dat andere dan pas met jou mee kunnen denken. Vaak zie je dan gebeuren dat men vanuit de plenaire groep afzonderlijk afspraken maakt met andere leden om gevoelige, persoonlijke en zakelijke onderwerpen te bespreken.

Matt Claassen

SECTOR 55

Sector 55 is een laagdrempelige netwerkclub met zo’n 10 bijeenkomsten per jaar. Voor elke bijeenkomst gelden twee doelen: Het moet leerzaam zijn en het moet gezellig zijn. 

De bijeenkomsten zijn dus informeel en hebben een Kempische karakter. Leren van elkaar, samen kennis opdoen en samenwerken waar mogelijk. De leden zijn ondernemers of zijn ondernemend en dragen actief bij aan het succes van Sector 55.