Zoek
Sluit dit zoekvak.

kempische ondernemers

Lid worden

SECTOR 55

Lid worden van Sector 55

Sector 55 is een netwerkclub voor ondernemers uit postcode gebied dat begint met 55. Dus simpelweg gezegd het gebied van de Brabantse Kempen.

Onze club heeft een branche bescherming. Dat wil zeggen dat er van elk branche maar 1 lid is. Indien er een aanvraag zou komen voor een lidmaatschap in een zelfde branche is dat om die reden niet mogelijk.

Soms komt het voor dat er op sommige werkzaamheden van een onderneming wat raakvlak is maar niet volledig.

Dan zou er een uitzondering gemaakt kunnen worden, daarin beslist het bestuur samen met de leden of er een nieuw lid toegelaten wordt.

Leren van elkaar, samen kennis opdoen en samenwerken waar mogelijk.

Meld je aan

SECTOR 55

Sector 55 is een laagdrempelige netwerkclub met zo’n 10 bijeenkomsten per jaar. Voor elke bijeenkomst gelden twee doelen: Het moet leerzaam zijn en het moet gezellig zijn. 

De bijeenkomsten zijn dus informeel en hebben een Kempische karakter. Leren van elkaar, samen kennis opdoen en samenwerken waar mogelijk. De leden zijn ondernemers of zijn ondernemend en dragen actief bij aan het succes van Sector 55.

Bedankt voor je bericht

Bedankt voor je bericht aan Sector 55. Het secretariaat van de Sector zal je zo spoedig mogelijk beantwoorden. In de tussen tijd neem eens een kijkje op onze Linkedin pagina en …… Let’s Connect.