Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bedrijfsbezoek Hotel 46 en Restaurant Craft

Bedrijfsbezoek Hotel 46 en Restaurant Craft in samenwerking met Thijs Timmers

Op 22 mei 2019 hebben we een bezoek gebracht aan Hotel 46 en Restaurant Craft in Wintelre.

Veel van onze leden weten dat dat restaurant en hotel staat op de plaats waar vroeger discotheek ‘t Centrum was gevestigd.
Nadat Discotheek het Centrum was afgebrand, is er lange tijd ter plaatse niets gebeurd. Uiteindelijk is door de eigenaar in samenwerking met Thijs Timmers een hotel en restaurant gerealiseerd.

Thijs Timmers vertelde hoe hij het project is aangevlogen en waar hij zijn inspiratie vandaan haalde. Velen van ons wisten bijvoorbeeld niet dat Thijs lang in Afrika heeft gewoond en dat hij daar veel inspiratie op heeft gedaan.

Na de presentatie van Thijs hebben we een rondleiding gehad door de verschillende type kamers van het hotel en hebben we afgesloten in het restaurant met een borrel.

Het was een interessant bedrijfsbezoek omdat we zowel een kijkje achter de schermen kregen bij Hotel 46 en Restaurant Craft, als bij Thijs Timmers die een boekje open deed over zijn werkwijze en inspiratiebronnen.

Sector 55 is een laagdrempelige netwerkclub met zo’n 10 bijeenkomsten per jaar. Voor elke bijeenkomst gelden twee doelen: Het moet leerzaam zijn en het moet gezellig zijn. 

Recente berichten

Komende bijeenkomsten