Zoek
Sluit dit zoekvak.

Erwin Bierens

The Workshop is een specialist in bedrijfskleding en Persoonlijke beschermingsmiddelen. We leveren op maat voor elke werknemer een passend pakket.

Erwin Bierens

Vanzelfsprekend ben ik full time ondernemer.

Ik ben getrouwd met Debbie en ik heb 2 kinderen.

Naast mijn werk is koken en wandelen een hobby van me. Uit eten gaan en genieten van een lekker glas wijn is geen straf. We zijn stapelgek op Portugal, dus liefst doen we al deze leuke dingen daar. 

the Workshop

The Workshop is een specialist in bedrijfskleding en Persoonlijke beschermingsmiddelen. We leveren op maat voor elke werknemer een passend pakket. Natuurlijk met een bedrukking of een borduring allemaal custom made in eigen huis.

The Workshop Workwear & Safety, al jaar en dag een begrip in de Kempen EN nu zelfs door heel Noord-Brabant. Leveringen aan de kleine zelfstandige tot aan de Multinational. En wat leveren wij dan zoal? Bedrijfskleding, van schoenen, werkbroeken, polo’s, sweaters, jassen, veiligheidshelmen etc. Wij kleden u volledig comfortabel en praktisch aan, tevens regelen wij voor u het borduurwerk of bedrukking. Hiertoe kunnen wij u meerdere kwalitatief hoge voorbeelden laten zien.

Want kwaliteit wint altijd!

Merchandise

Met de zuster onderneming Merchandise.nl bedienen we vooral de festivals, events en artiesten. Maar ook relatiegeschenken zijn een onderdeel van ons pakket, die we dan ook weer in eigen huis bedrukken of graveren. Een totaal leverancier van alle producten waar een bedrukking op kan.

We zijn altijd in voor een goed gesprek!

Sector leden

Activiteiten