Zoek
Sluit dit zoekvak.

Carin van Holstein

Het gezicht achter Klik-HR ben ik: Carin van Holstein. In loondienst én als ondernemer heb ik mijn sporen verdiend in de uitzendbranche en de arbeidsbemiddeling. Deze kennis en ervaring zet ik sinds 2018 in als loopbaanbegeleider om met Klik-HR personeel en zelfstandige verder te helpen in diens loopbaan. Hoe mooi is het als jij en je personeel weer fluitend naar je werk gaat?

Carin van Holstein

Carin van Holstein, geboren en getogen sinds 1975 bij de groenteveiling in Veldhoven. Daar mijn man tegen het lijf aan gelopen en nooit meer van zijn zijde geweken. Samen zijn we de trotse ouders van een dochter en een zoon. Na mijn agrarisch opleiding Open Teelten en Personeel en Arbeid ben ik de uitzendbranche ingerold. Om op mijn kraambed in 2005 te bedenken dat ik als zelfstandige ondernemer verder wil. 

Met mijn man ben ik regelmatig aan de zijlijn van het hockeyveld te vinden. Ondanks mijn enthousiasme probeer/moet ik daar in stilte beide kinderen aan te moedigen. Zelf zwem ik in open water en ben ik in de sportschool te vinden. Maar het gelukkigst ben ik met mijn hele gezin op de skipiste of in de keuken, het hart van het huis. Spontane etentjes kokkerellen voor vrienden tot in de late uurtjes. Daar blijf ik graag voor wakker. Mocht je me wakker willen maken dan alleen als je me direct in de auto zet richting Italië

Loopbaanadvies: sla gemotiveerd een andere weg in

Met plezier naar je werk gaan. Het lijkt de normaalste zaak van de wereld. Soms laat de dagelijkse praktijk een ander beeld zien. Haal jij of je medewerker onvoldoende energie uit je werk? Bijvoorbeeld met collega’s en klanten? Mist men de uitdaging in je dagelijkse werkzaamheden? Of merk je regelmatig aan het einde van een werkdag dat je niet productief bent geweest? Blijf je je hieraan ergeren? Nee toch.

Waar krijg jij energie van?
Om elke dag je werk goed te doen, heb je energie nodig. Te weinig energie heeft invloed op de dagelijkse prestaties op de werkvloer. De productiviteit, betrokkenheid en zelfvertrouwen hebben er vaak onder te leiden. Ik ga samen met je werknemers op zoek naar waar ze energie van krijgen. Dit doen we middels een werkenergieanalyse.

Inzicht in jezelf
Wat mag je verwachten als je Klik-HR inschakelt? Samen gaan we intensief aan de slag met de loopbaan. Daarbij bewandelen we niet het geijkte pad. Mijn traject is pragmatisch met veel oefeningen. Daarbij wisselen we sessies op kantoor af met wandelingen in de vrije natuur. Letterlijk kom je in beweging: op weg naar verhelderende antwoorden en een hernieuwde baan.
Onderweg krijg je opdrachten die bij je passen. En je mag elke vraag stellen. Overal proberen we samen een antwoord te geven. Zo krijg je stap voor stap een goed beeld van je kwaliteiten. Je ervaart waar je energie van krijgt. En je krijgt allerlei tips om je werkdruk te overwinnen en je ontwikkelkansen en prive werk balans vorm en inhoud te geven.

Outplacement: eerst verwerken, dan vooruitblikken

Hangt ontslag boven het hoofd omdat hij of zijn niet naar behoren functioneert? Of dreigen medewerkers binnenkort overtallig te worden door een organisatie- of cultuurverandering? Outplacement via Klik-HR is een beproefde stap om afscheid te nemen van de huidige medewerker en te helpen bij succesvol vooruit kijken naar een nieuwe baan die bij hem of haar past.

Hangt ontslag boven het hoofd omdat hij of zijn niet naar behoren functioneert? Of dreigen medewerkers binnenkort overtallig te worden door een organisatie- of cultuurverandering? Outplacement via Klik-HR is een beproefde stap om afscheid te nemen van de huidige medewerker en te helpen bij succesvol vooruit kijken naar een nieuwe baan die bij hem of haar past.

Inzicht in jezelf: wie ben je, wat wil je?
Ontslag heeft een stevige impact op iemand doen en laten. Vaak overheersen gevoelens van boosheid en frustratie richting de werkgever. Om verder te komen, is het cruciaal om deze gevoelens eerst los te laten. Vervolgens  kan men pas ontdekken wie men is, waar men energie van krijgt en of de kwaliteiten hierbij aansluiten. Als men dit zelfinzicht helder heeft, is de tijd rijp voor een volgende stap. Zelfinzicht leidt tot een helder toekomstperspectief, om actief op zoek naar de baan die men voor ogen heeft. Achteroverleunen is er niet bij. Men gaat solliciteren op openstaande vacatures men werkt intensief aan de zichtbaarheid op de arbeidsmarkt met een goed opgebouwd cv en een volledig LinkedIn-profiel. Ontbreken er cruciale vaardigheden, dan volgt een advies over training of bijscholing om die op peil te brengen.

Kortom een goed werkgever staat niet alleen bij de voordeur van het bedrijf maar ook aan de achterzijde om van zijn oud medewerker een ambassadeur te maken.

Sector leden

Activiteiten