Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ton Lavrijsen

iPB Printing BV: Het bedrijf, opgericht in 1938, was oorspronkelijk actief in de voeding en bouwde een reputatie op in de import en export van koek en banket. Het toenemende belang van de verpakking heeft ertoe geleid dat in 1991 gestart werd met het bedrukken van de eigen verpakkingen en al snel ook de etiketten van de toeleveranciers.

iPB Printing BV

Het bedrijf, opgericht in 1938, was oorspronkelijk actief in de voeding en bouwde een reputatie op in de import en export van koek en banket. Het toenemende belang van de verpakking heeft ertoe geleid dat in 1991 gestart werd met het bedrukken van de eigen verpakkingen en al snel ook de etiketten van de toeleveranciers.

De strategie van het bedrijf werd einde twintigste eeuw opnieuw gedefinieerd. Het besluit om de drukactiviteit verder uit te bouwen en tot de kernactiviteit van het bedrijf te maken was snel genomen. Bij de eeuwwisseling werd dan ook gestopt met het handelen in koek en banket.

Inmiddels is de drukkerij van in-mould labels en flexibele verpakkingen uitgegroeid tot een interessante partner voor diverse marktsegmenten. iPB Printing beschikt over enthousiaste en vakkundige medewerkers die garant staan voor een uitmuntende service. We maken drukwerk voor grote nationale en internationale merken als AH, Heineken, Bavaria, Budweiser en Disney.

Sector leden

Activiteiten