Zoek
Sluit dit zoekvak.

Erik Moeskops

Moeskops Grafisch maakt het verschil tussen een product en een goed afgewerkt product. Je zoekt iets bijzonders waarmee je jouw bedrijf of product wilt laten opvallen. Uniek en onderscheidend in vorm, materiaal, afwerking en/of formaat. Iets waar van tevoren over is nagedacht, meegedacht en altijd naar wens wordt uitgevoerd

Erik Moeskops

Erik Moeskops, 52 jaar, vader van 3 kinderen (23-21-19). Ik ben opgegroeid “in” het bedrijf, en het ging dan ook een soort als vanzelf dat ik het bedrijf tussen 1998 en 2006 overnam van mijn vader.

Privé ben ik met enige regelmaat op de sportvelden te vinden, ik voetbal, zaalvoetbal, tennis, padel, fitness, en af en toe met de mountainbike de bossen in. De “3e helft” hoort zeker bij het op een plezierige manier beleven van de verschillende sporten. Op vakantie ga ik graag zowel in de zomer (hiken) als in de winter (skiën) de bergen in. Ik vermaak me zolang het maar actief/inspannend is.

Verder ga ik graag op stap/uit eten/bbq-en met vrienden of met mijn kinderen uiteraard.

Moeskops Grafisch

In 1976 begint Frans Moeskops vanuit een garage aan huis in Hoogeloon ‘Moeskops Boekbind-Atelier’. Al op 12-jarige leeftijd helpt zijn zoon Erik met het lijmen en plakken van labels aan de keukentafel. Het bedrijf groeit uiteindelijk uit tot het bedrijf wat het vandaag de dag is

Innovatie
Vakmanschap brengt inventiviteit en innovativiteit. Onze vakmannen en -vrouwen bedenken, ontwikkelen en produceren de meest unieke oplossingen. Een uitspraak van onze directeur Erik Moeskops is dan ook: ‘‘Als het niet kan, dan kan het tóch.’’ Moeskops Grafisch gaat over ontdekken, innovatieve technieken omarmen en daarmee klanten op nieuwe ideeën brengen. Het pionieren zit in ons DNA. Zo waren we in 1997 en in 2004 de eerste ter wereld met een volautomatische kartonsnij-/freesmachine waarmee in 1997 twee freeslijnen en in 2004 zes freeslijnen in één arbeidsgang verwerkt konden worden. In 2016 hebben we, samen met een machineproducent, de Cantobox®-machine ontwikkeld. Met deze machine produceren we nu, als eerste ter wereld, volledig machinaal verpakkingen met 90 graden strakke hoeken. Dat was met conventionele technieken niet mogelijk. Een andere wereldprimeur pakten we, ook in 2016, met de door ons mee ontwikkelde magneetmachine. Met de magneetmachine kunnen we magneten volledig machinaal blind verwerken. Voorheen was de magneet nog duidelijk zichtbaar óf er moest nog een handmatige handeling verricht worden. Door ons vakmanschap doorzien we hoe we bestaande technieken kunnen verbeteren. Op deze manier brengt vakmanschap ook inventiviteit en innovativiteit.

Vakmanschap
Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige, innovatieve verpakkingen, opbergmiddelen en presentatiemiddelen, volledig op maat. Vakmanschap staat hierbij centraal. Al meer dan 45 jaar pionieren we en zo maken we gebruik van de nieuwste machines en technieken. We hebben zelfs een revolutionaire verpakkingsmachine mee ontwikkeld. Door ons vakmanschap mag je kwaliteit, innovativiteit en creativiteit verwachten. En dat met een snelle levering en een uiterst duurzame, CO2-neutrale, productielocatie in Hapert, Nederland. Hier werken we met een team van ruim 75 vakmannen en -vrouwen, die zich dagelijks met hart en ziel inzetten om de beste kwaliteit voor onze klanten te leveren.

Wij maken het verschil tussen een product en een goed afgewerkt product. Je zoekt iets bijzonders waarmee je jouw bedrijf of product wilt laten opvallen. Uniek en onderscheidend in vorm, materiaal, afwerking en/of formaat. Iets waar van tevoren over is nagedacht, meegedacht en altijd naar wens wordt uitgevoerd.

Sector leden

Activiteiten