Zoek
Sluit dit zoekvak.

Frank Lavrijsen

Looop, gevestigd in Venlo (NL), is de onafhankelijke (kennis)partner voor verwaarding van bijproducten afkomstig uit de levensmiddelen- en fermentatie-industrie.

Frank Lavrijsen

Ik ben Frank Lavrijsen en woon samen met mijn vrouw Conny in het gezellige Reusel. We zijn gelukkig getrouwd en hebben samen drie kinderen waar ik ontzettend trots op ben.

Samen met Paul Slits ben ik eigenaar van Looop in Venlo. Door mijn agrarische achtergrond en passie voor de agrarische sector haal ik ontzettend veel voldoening uit mijn werk en werkzaamheden.

In mijn vrije tijd geniet ik van fietsen, zowel op de mountainbike, wielrenfiets als op een gewone fiets. Daarnaast vind ik het belangrijk om tijd door te brengen met mijn dierbaren en geniet ik van hun gezelschap.

Looop

Looop, gevestigd in Venlo (NL), is de onafhankelijke (kennis)partner voor verwaarding van bijproducten afkomstig uit de levensmiddelen- en fermentatie-industrie. Het portfolio bevat veelzijdige bijproducten uit granen, maïs en andere organische grondstoffen, die kunnen worden gebruikt als hoogwaardige ingrediënten voor dier- en veevoeding, als hernieuwbare energiebronnen en voor de productie van innovatieve biobased producten. Met het verwaarden van organische bijproducten streeft Looop naar een volledig circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat.

Looop's missie

Looop’s missie is glashelder: een schone, 100% circulaire wereld waarin afval niet bestaat. Die visie loopt als een rode draad door alles wat zij doen. Van de dagelijkse taken tot het bedenken van innovatieve oplossingen en het aangaan van nieuwe partnerschappen. Hierdoor weten ze jaarlijks al meer dan 2.000.000 ton organische bijproducten een nieuwe bestemming te geven.

Together we are #MovingCircularityForward

Sector leden

Activiteiten