Zoek
Sluit dit zoekvak.

Judith Smets

Hemels Wonen heeft passie voor het inrichten en regisseren van de totale woonbeleving. Van nieuwbouwwoning tot verbouwing en van spa tot kantoor

Judith Smets

Als trotse eigenaresse werk ik graag samen met een krachtig team, dat geen uitdaging uit de weg gaat. Ik omschrijf mezelf als een echte teamplayer, dit doe ik vol enthousiasme met zowel mijn collega’s en de bedrijven waarmee we ons omringen.

Met mijn voormalige bouwachtergrond en technisch expertise is het mijn ambitie om je volledig te ontzorgen bij het bouwproces. Ik ga voor een persoonlijke aanpak en ben pas tevreden als jij je helemaal thuis voelt. Het creëren van ruimte in welke vorm dan ook, draagt bij aan mijn werkgeluk.

Hemels Wonen

Hemels Wonen heeft passie voor het inrichten en regisseren van de totale woonbeleving. Van nieuwbouwwoning tot verbouwing en van spa tot kantoor: voor elke ruimte bieden we een totaalconcept en een persoonlijke aanpak. Eigentijds design, topmerken, doordachte styling en moderne technieken, vormen de essentie van een uitzonderlijke woonsensatie. Persoonlijke wensen, comfort, sfeer en omgeving vormen de uitgangspunten bij het creëren van een high-end interieur. Een interieur waar luxueuze materialen, maatwerk meubels, stijlvolle verlichting en bijpassende accessoires vanzelfsprekend zijn. Wij geloven in continue aandacht voor mens en ruimte. Dat maakt Hemels Wonen uniek in zijn soort.

Wij zijn ervan overtuigd dat een interieur meer is dan een leefruimte, het is een onderdeel van je identiteit. Daarom vinden we het belangrijk om je persoonlijk te leren kennen. Het creatieve proces begint met het visualiseren van jouw wensen en stijl in de vorm van een schetsontwerp, dat leidt naar een definitief ontwerp. Dit ontwerp werken we uit tot in de kleinste details, gebruiksklaar. Ook bieden wij de mogelijkheid om je volledig te ontzorgen met het uitvoeren van dit ontwerp. Daarbij regisseren en begeleiden we het bouwproces. Het interieuradvies wordt dan compleet uitgewerkt. Ons signatuur is een empathische stijl, waarmee we een eindresultaat creëren waarin jij je herkent.

Sector leden

Activiteiten