Zoek
Sluit dit zoekvak.

Luen Ho

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector.

Luen Ho

Mijn naam is Luen Ho, 41 jaar en woonachtig in Reusel met mijn partner en 2 kinderen.

Ik ben werkzaam als Adviseur MKB bij de Rabobank in regio De Kempen en ruim 15 jaar binnen de Rabobank organisatie in verschillende rollen en verschillende werkgebieden.

Ik begeleid, adviseer en praat samen met ondernemers uit de regio over hun bedrijf en toekomst en hoe we daar als Rabobank een steentje aan kunnen bijdragen.

Sinds de oprichting van Sector 55 is Rabobank nauw betrokken geweest met verschillende collega`s.

Toen Thieu van der Heijden in 2021 met pensioen ging moest er een leegte gevuld worden en toen hij me vroeg hoefde ik geen seconde na te denken.

Rabobank - de Kempen

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.

Met circa 20 Adviseurs MKB bedienen we de zakelijke klanten in regio Oost Brabant waaronder het werkgebied De Kempen.

Onze Missie
Op zoek naar oplossingen voor makkelijke en moeilijke vraagstukken, slaan mensen regelmatig de handen ineen. Rabobank doet dat al bijna 125 jaar, en blijft dit doen. Om samen te zorgen voor een betere wereld.

5 Thema’s
Rabobank wil bijdragen aan positieve veranderingen en zet zich in voor een duurzamere, inclusieve samenleving. Samen met klanten en leden, maar ook met onze producten, kennis en netwerken werken we zo aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

  1. Banking4Food
  2. Duurzaam Ondernemen
  3. Duurzaam Wonen
  4. Energietransitie
  5. Financieel Gezond Leven

Leden

Maar wat maakt Rabobank écht anders dan andere banken? Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat betekent dat we de winst niet met aandeelhouders hoeven te delen. In plaats daarvan bepalen we samen met onze leden hoe en waar we een deel van die winst in de maatschappij investeren. Het ‘coöperatief dividend’ noemen we dat. Daarmee steunen we landelijke en internationale projecten die anders niet van de grond zouden komen.

Sector leden

Activiteiten