Zoek
Sluit dit zoekvak.

Martijn Walet

Studio Ruigch biedt online en offline de helpende hand om de parels van de Kempen aan de wereld te presenteren. Dit doen we door hen te helpen met hun positionering, merkstrategie en alle online en offline marketing en communicatiemiddelen. Met de combinatie van fotografie, creatief denken en uiteraard een custom made passende website helpen we je als ondernemer je doelen te bereiken op een vernieuwende, opvallende en beeldende manier.

Martijn Walet

Een gepassioneerde creatieveling, die graag buiten de box denkt. Ik denk dat dat de meest passende omschrijving voor mijzelf is. Webdesign alleen op basis van custom made projecten, maar met een duidelijk verhaal erachter. Tevens ben ik een gepassioneerde urban fotograaf die graag der wereld rond reist om hetgeen ooit was goed en mooi in beeld te brengen. Meer weten hierover, neem eens een kijkje om mijn “andere” website. martijnwalet.photography

Studio Ruigch / Bluebox

Studio Ruigch biedt online en offline de helpende hand om de parels van de Kempen aan de wereld te presenteren. Dit doen we door hen te helpen met hun positionering, merkstrategie en alle online en offline marketing en communicatiemiddelen die je  kunt inzetten, zoals een website, social campagne, SEO, video en onze eigen printshop Blauwdruk met aantrekkelijke kortingen voor onze klanten.

Geen standaard werk, maar maatwerk. Zoals jouw bedrijf ook is.

Wie onderneemt, in welke vorm dan ook, heeft te maken met marketing en communicatie. En steeds vaker online. Soms ingewikkeld. Vaak tijdrovend. En bijna altijd is het niet jouw core business waar je het liefst je tijd en geld insteekt. Dat begrijpen we. Daarom helpen we je graag je tijd en budget zo effectief mogelijk in te zetten. Als ondernemer wil je meer bezoekers naar je website. Soms is het handig om te laten zien hoe je product precies werkt. Of worstel je met Social Media? Misschien is je website toe aan een nieuw design. Of zoek je een creatieve naam voor je onderneming, product of dienst?

Studio Ruigch een compleet creatief marketing bureau uit de Kempen, werkzaam met diverse specialisten op hen vakgebied. Want alleen met kwaliteit kom je verder.

Sector leden

Activiteiten