Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paul van der Zanden

Buro Sengers vindt het belangrijk om een blijvende meerwaarde te creëren voor u. Uw stem telt daarin voor ons het allermeeste. Inmiddels ben ik ruim 15 jaar werkzaam als architect bij buro sengers en sinds 3 jaren mede-eigenaar van het buro.

Paul van der Zanden

Naast mijn werkzaamheden in Bergeijk bij Buro Sengers ben ik vader van 2 zoons en getrouwd met mijn vrouw Essie. Zij runt tevens een bedrijf in de regio, namelijk Studio Meraki, dat zich toelegt op het (technisch) ontwerp van verpakkingen

Buro Sengers

Als oorspronkelijk familiebedrijf ontwikkelt, ontwerpt en realiseert Buro Sengers sinds 1988 gebouwen en woningen in diverse stijlen. Na 31 jaar heeft oprichter Herman Sengers in 2019 het stokje overgedragen aan Paul van der Zanden en Guus Sengers.

Inmiddels ruim 15 jaar werkzaam als architect bij buro sengers en sinds 3 jaren mede-eigenaar van het buro.

Ook in de “sector 55” hebben we meerdere fraaie projecten mogen begeleiden zoals o.a. de uitkijktoren en Dorpsbron in Reusel, uitbreidingswijk Kerkebogten in Eersel, mooie particuliere woningen in allerlei maten en vele bedrijfspanden op bedrijventerreinen in Bergeijk, Reusel en Eersel.

Ons buro is dan ook erg divers. We specialiseren ons niet in bepaalde projecten, maar zijn op vele terreinen actief en kunnen onze klanten altijd bijstaan in een passend ontwerp. Ook hebben we een schat aan ervaring op het gebied van nieuwe ontwikkelingen. Van woningbouw, arbeidsmigrantenhuisvesting tot zorgcomplexen voor ouderen. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek zodat we de plannen samen kunnen bekijken.

Buro Sengers vindt het belangrijk om een blijvende meerwaarde te creëren voor u. Uw stem telt daarin voor ons het allermeeste.

Vrijblijvend gaan wij met u eerst een gesprek aan waarin wij enerzijds uw wensen inventariseren en anderzijds de vertaalslag maken naar een bouwkundig advies inclusief 3D-impressie. Interactief met u gaan we aan de slag om het maximaal haalbare uit het beschikbare budget te halen.

We bieden u een veelzijdig aanbod in ontwerpstijlen. Hiermee zijn wij in staat op elke plek een passend en verrassend ontwerp te presenteren.

Sector leden

Activiteiten