Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rob Bierens

Rob Bierens is oprichter en adviseur bij HKB. Als adviseur is Rob met name betrokken bij bedrijfswaarderingen en bedrijfsovernamebegeleiding.

Rob Bierens

Rob Bierens is oprichter en adviseur bij HKB. Als adviseur is Rob met name betrokken bij bedrijfswaarderingen en bedrijfsovernamebegeleiding. Binnen HKB is Rob verantwoordelijk voor de ontwikkeling uit uitbouw van de beide formules. Rob is vader van 2 kinderen en woont in Bergeijk. Naast zakelijke activiteiten houdt Rob van gezelligheid en sporten. (mtb, fitness en wintersport)

HKB

HKB Franchise BV is de franchisegever en dienstverlenende organisatie voor de formule “HKB Voor succesvoller ondernemen!”. (www.hkb-advies.nl) In dit concept werken zelfstandige bedrijfskundige adviseurs met de HKB Methode en worden ze ondersteund door de centrale organisatie. Het eigen adviesbureau van HKB levert adviesdiensten aan MKB ondernemers met als specialisme waardebepalingen, bedrijfsovernamebegeleiding en HR dienstverlening. 

Big Five for Live

Naast HKB wordt het formulemanagement voor Big Five for Life (www.bigfiveforlife.nl) uitgevoerd vanuit HKB Franchise BV. Big Five for Life is een wereldwijd gebruikte coaching-methode voor het stellen van levensdoelen, zakelijke doelen en de ontwikkeling van menselijk kapitaal. De methode is ontwikkeld door de Amerikaanse bestsellerauteur John Strelecky. (auteur van de bestsellers “The Why Cafe” en “The Big Five for Life”). HKB wordt geleid door Fred Gietman, Rick van Hout en Rob Bieren

Sector leden

Activiteiten